- samostojna priprava jedi
- organiziranje in izvajanje delovnega procesa
- zagotavljanje dnevne kakovosti pripravljene hrane
- kontrola porabe živil in upoštevanje normativov
- skrb za racionalno porabo surovin, energentov in čistil ter pravilen odnos do delovnih sredstev (načelo dobrega gospodarja)
- čiščenje in vzdrževanje higiene v kuhinji
- razporeditev dela pomožnemu osebju v kuhinji
- naročanje in pregled nad vhodnimi surovinami,
- pregled in popis zalog
- sodelovanje pri pripravljanju jedilnih listov, dnevnih menijev ter dodatne sezonske ponudbe
- standardiziranje posameznih jedi in uvajanje novih,
- upoštevanje in zagotavljanje sistema HACCAP,
- vodenje in usklajevanje tima.
- kuharja z najmanj 2 leti delovnih izkušenj
- ustrezna znanja in psihofizične sposobnosti, ki omogočajo samostojno, kreativno delo
- organizacijske sposobnosti in sposobnost timskega dela
- zmožnost samostojnega opravljanja del
- smisel za estetiko, čut za organizacijo dela in pravilno časovno razporeditev
- znanje iz HACCP-a
- dinamično osebo z veseljem do dela in timskega dela.
- vodilne sposobnosti,
- občutek za delo z ljudmi,
- samoiniciativnost, fleksibilnost, kreativnost,
- pozitivna naravnanost do dela,
- smisel za red in čistočo,
- urejen videz,
- kreativnost pri sestavi jedilnikov,
- poznavanje trendov v kulinariki.
- za kvalitetno in strokovno opravljanje svojega dela
- za spoštovanje predpisov in standardov
- za lasten razvoj
- za vzpostavitev in vzdrževanje dobrih medsebojnih odnosov
- redno zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba: 2 meseca)
- možnost dodatnih usposabljanj in izobraževanj
- delo v prijetnem ambientu,
- stimulativno in redno plačilo
Vaše prijave z življenjepisom in dokazili o delovnih izkušnjah sprejemamo na elektronski naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Vse kandidate z ustreznimi izkušnjami bomo povabili na intervju.